TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 29. 03. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Radiva

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5.1 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1820
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133208.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

Stob skupiny

Radiva

Fotogalerie: Co ráda jím

  • Poslední úprava: 10. 11. 2015
  • Poslední komentář: 15. 11. 2015
Nahrávání..
holandský pstruh a zeleninka
losos a brambory pečené v troubě
brambory, mrkev, cibule pečené v troubě a krůtí prso
Banánové placičky ke snídani
bezlepková domácí placka
jáhelník s třešněmi
ovoce ke svačině
Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 11. 2015 09:55
Kdyby mi to někdo takhle připravil,nezlobila bych se.Vypadá to tak lákavě.Mě vaření nebavííííííííí ,ale strašně.
15. 11. 2015 09:43
Hezky nafocené a určitě i dobré !
07. 01. 2013 22:22
mňam :-)
07. 01. 2013 22:14
Pěkné, také bych si dala :-)
04. 01. 2013 22:20
CcLuln takhle nejradš vařim :D nafrkám to do trouby, peču nejlépe na sucho, bez práce a všechno chutná skvěle :D :D
04. 01. 2013 10:43
Jednoduché a přitom to vypadá báječně! ;)
31. 10. 2012 20:55
když na to koukám, tak to fakt jako makrela vypadá :D :D
31. 10. 2012 20:25
Super jednoduchý, díky. Zítra bude, mňam!
31. 10. 2012 12:21
na první pohled jsem myslela,že je to makrela :-)
31. 10. 2012 12:20
vypadá to hezky, ale já rybičky nemusím :-)
31. 10. 2012 12:02
krásná inspirace, určitě vyzkouším :)
31. 10. 2012 11:55
hmmm.....vypadá to velmi lákavě :-))
31. 10. 2012 11:42
Děkuji za chválu :)
31. 10. 2012 11:42
Ano, domácí příprava, dělala jsem včera véču pro mamku a přítele. Je to jednoduchý... Rybku (holandský pstruh)jsem osolila, opepřila, posypala troškou oregána a dovnitř jsem dala citrón a trošku másla. Pak na pečící papír a do trouby na 20-25 minutek na 200st. a je hotovo. Postup jsem okoukala od mamky, dělá to taky tak :) K tomu jsme si dali ještě trošku řeckýho jogurtu, který chuť ryby krásně doplní.
31. 10. 2012 11:37
Vypadá to moc dobře. Mňam.
31. 10. 2012 11:19
a to já taky ráda
31. 10. 2012 10:51
Mňam, to je domácí příprava? Potřebovala bych tip na zítra, koupila jsem pstruha a nějak si nejsem jistá, že ho udělám dobře :)
31. 10. 2012 10:49
Mňam! Vypadá to dobře! :)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři